Mer om mig

Lisa Tallroth – Face&Foot Zonterapi

Mer om mig

Jag är en ansiktszonterapeut och reflexolog som har flera års erfarenheter inom zonterapi och andra behandlingar. Jag har alltid viljat arbeta med att kunna hjälpa människor med olika besvär. Jag är mycket driven och engangerad i mitt arbete och vill alltid kundens bästa. Många som kommer till mig lider av svullnader, smärta och trötthet och jag försöker alltid att kunna hjälpa dessa människor. Jag anpassar alla mina behandlingar till personen som befinner sig hos mig och tar också alltid hänsyn till önskemålen som kunden har.

När en kund befinner sig hos mig så vill jag alltid kunna erbjuda en god kundservice. Även en god kommunikation är något jag alltid värdesätter. För mig är det viktigt att kunna veta hur behandlingen har påverkat och vilket resultat mina kunder får. Mitt främsta mål är att alltid kunna ge kunderna det som de har förväntat sig utav mina behandlingar.

Naturliga behandlingar

Mina behandlingar som jag utför är natruliga, det vill säga det tillkommer inget kemiskt. Exempelvis vid en facelift så sker detta utan kemiska substanser utan enbart med hjälp av en naturlig ansiktsmassage som hjälper till att öka blodcirkulationen.