Behandlingar

Lisa Tallroth – Face&Foot Zonterapi

Behandlingar

Jag erbjuder en mängd olika behandlingar och även olika terapier. Är du i behov av en zonterapi i Vasastan? så är du välkommen till mig. Kroppsterapier kan också kombineras med varandra. Det vill säga du kan kombinera zonterapi tillsammans med hand- och fotzonterapi samt med shiatzu och klassisk massage. Du kan alltid om du känner dig osäker även vilka terapier du vill kombinera med varandra fråga mig om råd så hjälper jag dig att hitta rätt. 

En fotzonterapi är ett exempel på en behandling som har blivit mycket populär och framgångsrik. Vid en fotzonterapi använder jag mig av en speciell tryckteknik som leder till att jag kommer åt bestämda reflexzoner. Jag kommer för det mest använda mig av mina fingrar och även av en zonstav. Jag arbetar alltid med omtänksamhet och noggrannhet när en kund befinner sig för behandling hos mig. 

Jag hjälper till att behandla smärtor som förekommer i rygg, mage och andra områden genom att utsätta området med tryck. Jag hjälper även till om en person lider av sömnsvårigheter. 

Förebyggande behandlingar

Behandingarna som jag utför ska hjälpa till att förebygga din hälsa. Alla mina behandlingar som jag utför ska hjälpa dig att må bättre. Du kommer att märka skillnad genom att du blir mer avslappnad, förbättrar cirkulationen och behandlingen kommer att kunna ha en förebyggande inverkan på din hälsa.